Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Sunday, December 11, 2011

LIMITED STOCK HAIR CLIP/BROOCH

HAIR CLIP/BROOCH 

CARA UNTUK MEMBELI : 


Sila isi Borang Pesanan (Order Form) yang disediakan di atas 
atau email ke nor5712@yahoo.com 




** Semua harga yang dipaparkan tidak termasuk bayaran pos






 

 



Thursday, December 8, 2011

PERTAMA KALI JOIN BAZAAR NIH!!!

Salam / Hi semua.. 

Pada 17 & 18 December, 2011 ni 
kami akan berada di 
Booth No. 2, Ground Floor, Harbour Place Klang.  

akan bergabung di Booth No. 2, 

JUMPA DI SANA!!!!



Friday, November 25, 2011

PAKEJ KRAFTANGAN Sulaman Benang



    INI JAWAPANNYA    

PAKEJ LENGKAP 
KRAFTANGAN SULAMAN BENANG 
+ STARTER KIT




KLIK DISINI UNTUK MEMBELI



Saturday, November 19, 2011

BUBU Lagiiii....


BUBU Lagiii.... 












BUBU boleh digunakan sebagai 
penggantung dalam kereta 
keychain 
mainan kanak2.. (atas 3 tahun yer... )
hiasan
dan lain-lain

Rabbit Leher Jinjang... hahahha

Kali ni saya buat Rabbit leher jinjang hehehhehe....

Ingat model jer ke perlu leher jinjang... 

rabbit pun nak jugak tauuu...



Pemenang Giveaway Pertama


Tiga (3) biji BUBU untuk 3 pemenang 
telah selamat di pos pada hari Jumaat.  
Tinggal seorang jer lagi.. baru dapat alamat hari ni.. 
InsyaAllah Isnin @ Selasa akak pos yer.. 

Diharap semua berpuas hati dengan hadiah masing2.. kalau ada tercacat cela tu.. harap maaf kan yer.. 


Saturday, November 12, 2011

PEMENANG GIVEAWAY!!!!

TAHNIAH!!!


Maaf yer lambat umumkan siapa yang BERTUAH..

Giveaway Pertama ni tidak mendapat sambutan.  Jadi hanya 4 ekor BUBU sahaja yang akan diposkan selewat lewatnya hari Jumaat.

Yang BERTUAH adalah :-

1)  Cik Intan Zulhilmi
2)  m@m@ TomeLL
3)  cikBALQIS
dan
4)  Cik Hanis Afiq
(oleh kerana tak ramai yang sertai, jadi Cik Hanis Afiq juga dapat seekor BUBU) (Tolong emailkan alamat ke nor5712@yahoo.com  untuk saya poskan hadiah)

Terima kasih atas komen2 yang diberi.

Kepada keempat2 peserta di atas sila emailkan alamat anda untuk kami poskan BUBU.


Thursday, November 3, 2011

GIVEAWAY!!! JOM JOIN!!!

:: PENGUMUMAN ::

TERASA NAK BAGI HADIAH LAAA....

Selepas balik dari Kampung untuk beraya haji ni nanti saya nak bagi hadiah laaa untuk siapa yang

FOLLOW dan COMMENT ..

(yang dah follow pun boleh turut serta)
Pilihan adalah secara rambang..

Siapa yang bertuah akan mendapat sebiji BUBU yang comeiiiii tuuu....

ADA YANG NAK TAK????? cepat2 bagi komen anda tentang BUBU..


Ada 5 biji semuanya.  Siapa nak, sila bagi comment yang terbaik.

Jangan lupa sertakan email anda sekali untuk dihubungi.. 

 
Bermula dari hari ini 4hb November, 2011 sehingga 8hb November, 2011

Saya akan umumkan orang yang bertuah tu pada hari Jumaat 11hb November, 2011


 

Friday, October 28, 2011

BUBU.. Comei tak? Comei tak?

Hai, nama saya BUBU
(tukang jahit saya kata badan saya nampak cam ikan buntal.. hehehhe)

Comei tak saya? Kalau tak comei, takmo kawan..

Jika ada yang berminat, order laa saya.

RM10 satu
(tidak termasuk Poslaju)








Ngantuk dah ni... layan jer laaa yerrrr




Thursday, October 20, 2011

Keychain dari PVC


Kali ni Order dari officemate juga, Cik Ain yang comei lote ..
Keychain Love diperbuat dari PVC yang tahan lasak, tak mudah kotor, senang nak dibersihkan..
Terima kasih Ain 

Harga : RM18 satu




Gitar PVC ni pula order dari Cik Izza, Wangsa Maju..
Terima Kasih.. 

Harga: RM18 satu



Baru perasan.. ramai juga peminat warna MERAH yer...
termasuk ler yang dok tulis nii.... hehehehehe

Monday, October 17, 2011

Burung Antu KelakAr hehhehe

Yang ni sendiri punya... kita pun nak jugak laaa...hehhehee

tapi tak laaa comei mana.. yang penting saya suka warna2 dia... 






Felt Cake Ceria

Kali ni Felt Cake.. (pecubaan pertama.. hehehehe)

Permintaan dari Kak Wah (rakan jahitan manik) 
untuk buat cucuk jarum.. 

Sebelum ni katanya bear anak dia dibuat tempat cucuk jarum... bahaya tuuu.... 

kali ni.. Felt Cake warna2 ceria ni jadi mangsa... hahahaha..

Jemput makan semua...


Pencil Case Angry Bird


Pencil Case ni permintaan ke2 anak buah saya yang comei n noti sesangat2... 

Sebelum ni hijau.. kali ni saya buat merah supaya dia rajin2 belajar...


Bug Bunny tak menjadi ... haahahha

Agak2 jadi tak ni... hehehhehehe



Hp Case PVC UntUk SuaMi TerCinTa

Dah lama nak buat HP Case untuk suami... 
baru ni berkesempatan... 

Simple jer coz suami suka yang simple..  tapi tak berapa nak kemas je laa...

Diperbuat dari PVC coz ianya tahan lasak
tak mudah kotor, ada 2 lapis.. 
dalam nya pun dari PVC juga 
supaya kalau jatuh handphone tak rosak.. 


PENSEL COMEI2 JERRR

PENSEL COMEL .. 

Saiz pun tak laa besar sangat.. cute cute jer.. kalau ada yang berkenan boleh order.

Satu RM2.50
Bulk order pun diterima.. minimum 20 biji
Warna : buat masa ni ada merah shj 
Akan update untuk warna yang lain kemudian yer...


hAIwAN cOmEL2 ... (Limited Stock)


Hp Charm / Keychain Haiwan Comel2 pun ada.. 
Berminat sila isi Order Form yer.. 







BAWAH NI KOLEKSI CAR CHARM... 
SAIZ BESAR DARI YANG LAIN2 TU YER...






BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL