Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Friday, October 28, 2011

BUBU.. Comei tak? Comei tak?

Hai, nama saya BUBU
(tukang jahit saya kata badan saya nampak cam ikan buntal.. hehehhe)

Comei tak saya? Kalau tak comei, takmo kawan..

Jika ada yang berminat, order laa saya.

RM10 satu
(tidak termasuk Poslaju)








Ngantuk dah ni... layan jer laaa yerrrr




Thursday, October 20, 2011

Keychain dari PVC


Kali ni Order dari officemate juga, Cik Ain yang comei lote ..
Keychain Love diperbuat dari PVC yang tahan lasak, tak mudah kotor, senang nak dibersihkan..
Terima kasih Ain 

Harga : RM18 satu




Gitar PVC ni pula order dari Cik Izza, Wangsa Maju..
Terima Kasih.. 

Harga: RM18 satu



Baru perasan.. ramai juga peminat warna MERAH yer...
termasuk ler yang dok tulis nii.... hehehehehe

Monday, October 17, 2011

Burung Antu KelakAr hehhehe

Yang ni sendiri punya... kita pun nak jugak laaa...hehhehee

tapi tak laaa comei mana.. yang penting saya suka warna2 dia... 






Felt Cake Ceria

Kali ni Felt Cake.. (pecubaan pertama.. hehehehe)

Permintaan dari Kak Wah (rakan jahitan manik) 
untuk buat cucuk jarum.. 

Sebelum ni katanya bear anak dia dibuat tempat cucuk jarum... bahaya tuuu.... 

kali ni.. Felt Cake warna2 ceria ni jadi mangsa... hahahaha..

Jemput makan semua...


Pencil Case Angry Bird


Pencil Case ni permintaan ke2 anak buah saya yang comei n noti sesangat2... 

Sebelum ni hijau.. kali ni saya buat merah supaya dia rajin2 belajar...


Bug Bunny tak menjadi ... haahahha

Agak2 jadi tak ni... hehehhehehe



Hp Case PVC UntUk SuaMi TerCinTa

Dah lama nak buat HP Case untuk suami... 
baru ni berkesempatan... 

Simple jer coz suami suka yang simple..  tapi tak berapa nak kemas je laa...

Diperbuat dari PVC coz ianya tahan lasak
tak mudah kotor, ada 2 lapis.. 
dalam nya pun dari PVC juga 
supaya kalau jatuh handphone tak rosak.. 


PENSEL COMEI2 JERRR

PENSEL COMEL .. 

Saiz pun tak laa besar sangat.. cute cute jer.. kalau ada yang berkenan boleh order.

Satu RM2.50
Bulk order pun diterima.. minimum 20 biji
Warna : buat masa ni ada merah shj 
Akan update untuk warna yang lain kemudian yer...


hAIwAN cOmEL2 ... (Limited Stock)


Hp Charm / Keychain Haiwan Comel2 pun ada.. 
Berminat sila isi Order Form yer.. 







BAWAH NI KOLEKSI CAR CHARM... 
SAIZ BESAR DARI YANG LAIN2 TU YER...






ANGRY BIRD IN THE HOUSE!!! LIMITED STOCK!!!


YEEEAHHHHHH..... ANGRY BIRD DAH SIAP... tapi sket jerrrrr...

Beli secara pakej. (Hp Charm atau Keychain)
RM15 - 1 merah, 1 kuning dan 1 purple
Available: 3 packs 





Monday, October 3, 2011

ADA KE YANG NAK BELI???

Sekarang ni ramai yang tengah gilerkan permainan "Angry Bird" kan.. 
termasuk laa yang punya blog ni.. hihihi
  ( tapi takla "seterer" anak2 buah saya yang blom skolah lg tu, 
diorang lagi advance dari makciknyer)

tapi bukan itu yang saya nak cerita kat sini..

Dalam giler2 main games tu.. tambah satu lagi giler.. 
giler jahit keychain angry bird la pulak.. 
dah siap beberapa ekor ni.. 
car charm pun ada gak.. 
tapi tak banyak coz suka jahit yang kecik2 comei jer..
nak jahit sampai bosan dulu.. pastu nak jual secara pakej.. 

TAPIKAN.. 
ADA KE YANG NAK BELI??  

hahaha tunggu jer laa nanti,
agak2 saya dah puas hati ngan kualiti dan kuantitinyer nanti
baru upload gambar kat sini dan fb.


BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL