Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Sunday, February 27, 2011

Hair Clips Adik Afrina.. (still dalam proses)



Cuci-cuci mata dulu laa yer.. still dalam proses ni..  selain dari Hair Clips boleh juga dijadikan brooch.. comei jerr...

Saturday, February 26, 2011

Fish bone


Fish bone ni.. buat untuk suami tersayang.. supaya thumb drive dia senang nak cari kalau letak merata..

Thursday, February 24, 2011

Hand wrist dan Hair Clips


Tak tau kenapa tetiba rasa nak buat jer hand wrist ni  (nak kata ada baby.. lom dapat2 gak lagi) .. kitapun test laaa buat satuu... hehehhehe... kita test buat lebah.. (tapikan harap-harap korang tak prasan laaa yang lebah ni dah terputus sesungutnyer.. kesian kan.. hahahha.. syhhhh).. t kita nak buat banyak2 laaa... nak suh adik kita jualkan laaa... tapi kalau ada yang berkenan tu.. leh jugak order..

Hair Clips tu lak kawan2 anak buah kita yang comei lote bernama Afrina yang order.. tapi sempat siapkan sepasang jer dulu.. sabar yer adik2.. nanti dah siap Bik Cal hantar yer...  (nama glemer kita di rumah.. macam bibik dari Indon lak kan..kekekekke)

Harga untuk Sepit rambut atas ni sepasang RM4.50 jer..

HP Case dengan Poket di belakang


HP Case yang ditempah oleh Cik Gee (kak ipar kita laaa) .. nak dijadikan ceritakan.. aritu (12hb ke 14hb Mac, 2011) kita pi Cherating, cuti2 ngan adik bradik ipar duai (tapi tak semua yang dapat join, jadi kurengler sket happy nyer) .. kitapun bawaklah beg felt craft kita (yang main sumbat jer tuu).. (saja nak tunjuk2 kat depa ni.. hehehehe), alih2 Cik Gee berkenan nak buat HP Case coz dia punya yang lama dah tak brapa cantik.. (katanya laaaa.. hehehe).. dek kerana bz (saja saja bz..jangan bgtau dia tau) baru laa ni dapat siapkan.. haa... siap letak poket lagi kat bahagian belakang tu.. leh laa jugak sorok2 duit inggit2 ker.. surat cinta pun boleh gak ni.. hahaha.. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
 Harga: RM10 jer..Kalau ada yang berkenan nak order email laaa kita yer... nor5712@yahoo.com 

Sunday, February 13, 2011

Koleksi terbaru masih dalam proses untuk diambil gambarnya... nantikan yer.. ada buah strawberi, zirafah, bintang, kumbang pun ada.. cute sangat..

Percubaan Pertama...

Antara Koleksi Pertama yang saya buat... best sangat dapat buat sendiri..
 



Tuesday, February 8, 2011

BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL