Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Thursday, February 24, 2011

Hand wrist dan Hair Clips


Tak tau kenapa tetiba rasa nak buat jer hand wrist ni  (nak kata ada baby.. lom dapat2 gak lagi) .. kitapun test laaa buat satuu... hehehhehe... kita test buat lebah.. (tapikan harap-harap korang tak prasan laaa yang lebah ni dah terputus sesungutnyer.. kesian kan.. hahahha.. syhhhh).. t kita nak buat banyak2 laaa... nak suh adik kita jualkan laaa... tapi kalau ada yang berkenan tu.. leh jugak order..

Hair Clips tu lak kawan2 anak buah kita yang comei lote bernama Afrina yang order.. tapi sempat siapkan sepasang jer dulu.. sabar yer adik2.. nanti dah siap Bik Cal hantar yer...  (nama glemer kita di rumah.. macam bibik dari Indon lak kan..kekekekke)

Harga untuk Sepit rambut atas ni sepasang RM4.50 jer..

No comments:

Post a Comment

BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL