Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Thursday, February 24, 2011

HP Case dengan Poket di belakang


HP Case yang ditempah oleh Cik Gee (kak ipar kita laaa) .. nak dijadikan ceritakan.. aritu (12hb ke 14hb Mac, 2011) kita pi Cherating, cuti2 ngan adik bradik ipar duai (tapi tak semua yang dapat join, jadi kurengler sket happy nyer) .. kitapun bawaklah beg felt craft kita (yang main sumbat jer tuu).. (saja nak tunjuk2 kat depa ni.. hehehehe), alih2 Cik Gee berkenan nak buat HP Case coz dia punya yang lama dah tak brapa cantik.. (katanya laaaa.. hehehe).. dek kerana bz (saja saja bz..jangan bgtau dia tau) baru laa ni dapat siapkan.. haa... siap letak poket lagi kat bahagian belakang tu.. leh laa jugak sorok2 duit inggit2 ker.. surat cinta pun boleh gak ni.. hahaha.. lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
 Harga: RM10 jer..Kalau ada yang berkenan nak order email laaa kita yer... nor5712@yahoo.com 

No comments:

Post a Comment

BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL