Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Monday, October 3, 2011

ADA KE YANG NAK BELI???

Sekarang ni ramai yang tengah gilerkan permainan "Angry Bird" kan.. 
termasuk laa yang punya blog ni.. hihihi
  ( tapi takla "seterer" anak2 buah saya yang blom skolah lg tu, 
diorang lagi advance dari makciknyer)

tapi bukan itu yang saya nak cerita kat sini..

Dalam giler2 main games tu.. tambah satu lagi giler.. 
giler jahit keychain angry bird la pulak.. 
dah siap beberapa ekor ni.. 
car charm pun ada gak.. 
tapi tak banyak coz suka jahit yang kecik2 comei jer..
nak jahit sampai bosan dulu.. pastu nak jual secara pakej.. 

TAPIKAN.. 
ADA KE YANG NAK BELI??  

hahaha tunggu jer laa nanti,
agak2 saya dah puas hati ngan kualiti dan kuantitinyer nanti
baru upload gambar kat sini dan fb.


No comments:

Post a Comment

BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL