Ahlan Wa Sahlan dan Selamat Sejahtera!!

Ahlan Wa Sahlan  dan  Selamat Sejahtera!!

Monday, September 5, 2011

Lama tak update blog.. masih mood raya lagi ni..

Tentu mood raya masih lagi berlegar legar di pemikiran kita kan.. sana sini rumah terbuka.. sampaikan ada yang menyinggah kat tubuh kita.. demam laa... selsema laa.. batuk2 lagi.. penangan sana sini ais.. lemang, ketupat lagi.. apapun.. syukur alhamdulillah.. kita masih diberi peluang untuk menyambut syawal tahun ini..

Takziah saya ucapkan kepada mereka yang telah kehilangan insan tersayang.. dari DIA kita datang.. kepada DIA kita dikembalikan.. hanya kiriman doa dan Al-fatihah dapat kita panjangkan.. semoga roh mereka dicucuri rahmat.. Amin..

No comments:

Post a Comment

BUAT SENDIRI KEYCHAIN SULAMAN BENANG

BUTIRAN LANJUT KLIK DISINI

:: CONTOH ::

There was an error in this gadget

HB

JOM REGISTER HEARTBEAT... COOL LAAA..

JOM JOINT HEARBEAT... FREE JERK... EVERY CLICK DAPATLAH RM0.04SEN... KALAU NAK BELI GIFT YANG MENARIK.. BOLEH LETAK GAMBAR BABY DI BAJU.. MUG GAMBAR KITA.. AND MANY MORE... JOM REGISTER...

UNTUK REGISTER.. CLIK JE BANNER HEARTBEAT.. DAN KLIK KAT
SINI UNTUK TUTORIAL